Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

«Έπεσε» ο Βούλγαρης στην Χαλκιδική – Θρίαμβος Σαρηγιαννίδη!

Νέο χτύπημα δέχτηκε το κατεστημένο με την απόφαση-σταθμό των δικαστηρίων Πολυγύρου.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόφαση-ετυμηγορία της προέδρου στα δικαστήρια του Πολυγύρου, με την οποία δικαιώνει τα 53 σωματεία της Χαλκιδικής που ζητούσαν έκτακτη Γενική Συνέλευση!

Σύμφωνα με την απόφαση, η πρόεδρος εξουσιοδοτεί τα 53 σωματεία να κάνουν έκτακτη Γ.Σ. μέσα στους επόμενους δύο μήνες με θέμα την πρόταση μομφής κατά του νυν Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης, δίνει εντολή τη συνέλευση να την διενεργήσουν τα 53 σωματεία με πρόεδρο συνέλευσης τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη και σε περίπτωση απουσίας του τον Θόδωρο Ευσταθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του....ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, σε 15 με 20 περίπου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Χαλκιδική.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αισθάνεται πλήρως δικαιωμένο για την εξέλιξη αυτή καθώς παρακολουθούσε από κοντά το ρεπορτάζ και την αγωνία των 53 σωματείων που έκαναν εδώ και μήνες τη δική τους επανάσταση.
Συγχαίρουμε, δε, την πρόεδρο του δικαστηρίου διότι σ' αυτές τις δύσκολες εποχές με πολλούς κινδύνους να παραμονεύουν, απέδωσε δικαιοσύνη και έδειξε τον δρόμο για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου στην Χαλκιδική.
  Πηγή pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: