Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τι ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ενέργεια είναι αυτή;
Τι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;
Εσάς  ρωτώ κύριε ΠΑΠΑ, που είστε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, και φυσικά, τον διευθυντή σας της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ τον κύριο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ο οποίος με την τακτική του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ» ΜΑΣ, για να μην μιλήσω για άλλες σκοπιμότητες, βάλθηκε να βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ στο Ιατρείο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας το οποίο εξυπηρετεί ασθενείς από ΟΛΗ την Ελλάδα και έχει εγγεγραμμένους επίσημα, 2500!
Για να καταλάβετε Συνέλληνες τι έχει γίνει, θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Με «απόφαση» λοιπόν μιας «επιτροπής» της οποίας προΐσταται ο κύριος Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, κοινοποιήθηκε προς τους Νευρολόγους με την σήμανση του «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ» απόφαση η οποία έλεγε πως ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ χωρίς κάποια δικαιολογία….
Χωρίς μάλιστα οι «κύριοι» να λάβουν υπόψη τα όποια έγγραφα που έλαβαν από τους Νευρολόγους, στην «απόφαση» τους αυτή, ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ μέχρι τις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ (ναι καλά διαβάζετε).
Οι γιατροί έκαναν παρέμβαση στον Πρόεδρο του Δ.Σ, πήραν αναβολή, και την Τετάρτη που μας έρχεται, θα συνεδριάσει το Δ.Σ του Νοσοκομείου, προκειμένου να αποφασίσει για το τι θα γίνει, ΑΝ ανατραπεί η όχι, αυτή η απόφαση του κυρίου Κυριακίδη, την οποία αρχικά, φαίνεται να υποστήριξε ο κύριος Παπάς, αλλά μετά τα «μάζεψε» και έστειλε το θέμα στο Δ.Σ.
Και θέλετε να δούμε ΑΝ ισχύσει αυτή η ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και των δυο διοικητικών που την συνυπέγραψαν;
Διαλύεται ουσιαστικά η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ κάτι ου σημαίνει ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 40% ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ!
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Σ.Κ.Π ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΧΩΡΟΥ.
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Αυτό Συνέλληνες σημαίνει, στην «καλύτερη» περίπτωση, αναμονή των ασθενών δυο με τρεις μήνες….
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;
Από το πρωί μιλώ με ασθενείς με ΣΚΠ, οι οποίοι είναι ΕΞΑΛΛΟΙ με την απόφαση του διευθυντή, η οποία κύριε Κυριακίδη, να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΣ, πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.
Δεν φτάνει που οι ασθενείς με ΣΚΠ ταλαιπωρούνται ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ από την πάθηση τους από την οποία αν και γιατρός έχετε πλήρη ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, έρχεστε τώρα και ΕΣΕΙΣ, με τα «συντρόφια» σας τους διοικητικούς που σας υποστηρίζουν, να τους στείλετε αδιάβαστους….
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, και σας κάνω γνωστή μάλιστα την πρόθεση ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ με ΣΚΠ που το ιατρείο τους είναι αυτό που θέλετε να διαλύσετε, να σας κυνηγήσουν με κάθε τρόπο…..
Δεν τελειώσαμε εδώ, σας μετέφερα απλά, ένα μικρό κομμάτι της αγανάκτησης των ασθενών τους οποίους όπως φαίνεται έχετε γραμμένους στα παλαιοτερα των υποδημάτων σας.
Ετοιμαστείτε να θερίσετε τις θύελλες από τους ανέμους που σπείρατε.
Βάλατε απέναντι σας ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς με ΣΚΠ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Και όπως έμαθα, κάποιοι φρόντισαν να ενημερωθεί και ο αρμόδιος υπουργός.
Γρήγορα θα έχετε «νέα».
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: