Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τρία μεγάλα projects παραχώρησης ακινήτων στην Β.Ελλάδα

Ο σχεδιασμός για τις δύο εκτάσεις στην Περαία, για τα τρία κάμπινγκ σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική και για τη θαλάσσια έκταση στην Ηρακλείτσα Καβάλας.
Ποια θα είναι τα δύο αμέσως επόμενα μεγάλα project του ΤΑΙΠΕΔ που θα «βγουν» στο κομμάτι της αξιοποίησης των ακινήτων; Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αυτά της μικρής Περαίας δίπλα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τριών κάμπινγκ, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα Χαλκιδική.
Ειδικότερα, η Περαία αφορά σε δύο εκτάσεις περίπου 600 και 700 στρεμμάτων, για τις οποίες εξετάζονται μοντέλα αξιοποίησης ως τεχνολογικά πάρκα και πάρκα αναψυχής.
Στην περίπτωσή τους, ξεκινά άμεσα η διαδικασία πρόσληψης συμβούλων.
Παράλληλα θα τρέξουν οι διαγωνισμοί για μακροχρόνιες μισθώσεις των κάμπινγκ στην Αγία Τριάδα, την Κρυοπηγή και την Ασπροβάλτα. Για τα τρία αυτά κάμπινγκ, όπως και για άλλα που έχει το ΤΑΙΠΕΔ, υπάρχει πολύ μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με κύκλους του ταμείου.
Στο μεταξύ, εντός του επομένου διαστήματος θα ξεκινήσει και ο έβδομος ηλεκτρονικός διαγωνισμός για ακίνητα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η μεγάλη παραθαλάσσια έκταση στην Ηρακλείτσα της Καβάλας. Η έκταση του ακινήτου αυτού, που είναι εντός Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, είναι περίπου 150 στρέμματα και διαθέτει ακτογραμμή περίπου 600 μέτρων. Προσφέρεται για την ανάπτυξη εξοχικών κατοικιών και εγκαταστάσεων φιλοξενίας και αναψυχής που μπορεί να υποστηρίζονται και από εμπορικά καταστήματα.

Πηγή:voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: