Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες ΑΜΕΑ στα Γιαννιτσά



Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στους Σχολικούς Αγώνες Αθλοπαιδείας Στίβου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης μαθητών-μαθητριών ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν στα Γιαννιτσά.
Οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές συμπεριλαμβανομένων και χρυσών μεταλλίων στο μήκος, στο δρόμο 50 μέτρων και  στη ρίψη μπαλάκι (200γρ.)  
Οι μαθητές-αθλητές συνοδεύονταν από το διευθυντή του σχολείου  Σωτήρη Μπρουτζά  τους ....
εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής  Α. Ντάκου, Η. Σταμούλη, Μ. Παρδάλη, Ρ. Πεγιά, Σ. Χαλβατζόγλου, Ι. Γκιώση, Μ. Μυλωνά, Α. Σφύρη, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό Μ. Παλιούρα, Μ. Χριστίδου, Χ. Κούκουρα, Ν. Παρασκευαΐδη, Π. Αντωνίου και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό Κ. Πατούνη.
Ο Διευθυντής του σχολείου Σωτήρης Μπρουτζάς ευχαρίστησε θερμά για τη δωρεάν μεταφορά της ομάδας στα Γιαννιτσά, τον ιδιοκτήτη της Πούλμαν Μονοπρόσωπη ΕΠΕ “EXCELLENT SERVICES” κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους. Σημείωσε δε ότι: Στο Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συνεχίζουμε το ταξίδι για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων, τον σεβασμό της διαφορετικότητας με τη συμμετοχή των μαθητών μας σε δράσεις για την αποδοχή της ετερότητας. Μέσα από μικρές αλλά ουσιαστικές κατακτήσεις στην καθημερινή μας πρακτική στοχεύουμε στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των ΑμΕΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: