Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Δ. Βαρνάβας Γ.Γ. Παν.Ιατρ. Συλλόγου «Κάποιοι παριστάνουν τους έκπληκτους αλλά ήταν στην παρανομία μέχρι τ’ αυτιά»

@SN Φίλε Βαρνάβα για την κατάντια του Νοσοκομείου Χαλκιδικής που εργάζεσαι και που πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ήσουν λαλίστατος , πότε θα μιμήσεις!! Λέει ψέματα το Σωματείο που τα καταγγέλει ; Και για την υγεία στην Χαλκιδική πότε;
Σφοδρή επίθεση του γ.γ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρη Βαρνάβα στην ΠΟΕΔΗΝ και το
Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σχετικά με τις καταγγελίες για τις ψευτοδωρεές υπόθεση με την οποία ήδη ασχολείται εισαγγελέας και το σώμα ελεγκτών του υπουργείου υγείας.
Ο κ. Βαρνάβας μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4 αφού κάνει λόγο για παράνομη πράξη διότι «δεν γίνεται να δωρίζεις υλικά στον εαυτό σου» σημειώνει ότι «τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονταν τα τελευταία δύο χρόνια και είναι αναρτημένες στη διαύγεια» και στρέφει τα πυρά του στο σωματείο εργαζομένων σχολιάζοντας δηκτικά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ενέκριναν ως μέλη του συμβουλίου σχετικές αποφάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «πόσες φορές πρέπει να υποπέσεις στο αμάρτημα για να αντιληφθείς ότι αμαρτάνεις;».


Επιτίθεται στα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και αναρωτιέται «γιατί η ΠΟΕΔΗΝ και το σωματείο του νοσοκομείου θυμήθηκαν το ζήτημα τώρα;» και σχολιάζει ότι οι καταγγελίες «είναι μήνυμα προς την νέα διοίκηση ότι θα τα κάνουν κεραμιδαριό» ενώ τους καταγγέλλει ότι «παριστάνουν τους έκπληκτους αλλά ήταν στην παρανομία μέχρι τ’ αυτιά».


Παράλληλα καλεί τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων «να βάλουν το μαχαίρι κυριολεκτικά στο κόκκαλο γιατί μέχρι απλώς το λέγαμε αλλά δεν γρατζουνούσε ούτε την επιδερμίδα» διότι «τα νοσοκομεία υπήρξαν πεδίο διαφθοράς γιατί το χρήμα ήταν πολύ» και διαπιστώνει ότι τώρα «το παλιό σύστημα απειλεί κιόλας αντί να ζητήσουν συγγνώμη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: