Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ

  Γράφει ο  Βασίλης Τσούγκαρης
Συνέλληνες, τον τελευταίο καιρό ακούμε από τους «φωστήρες» της πολιτικής διάφορες δηλώσεις, με τις οποίες προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, προσπαθούν (για να ακριβολογήσω) να δικαιολογήσουν το πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, να δικαιολογήσουν ΓΙΑΤΙ μας εξοντώνουν, και φυσικά, να μας πουν έμμεσα, πως ΕΜΕΙΣ τα κορόιδα φταίμε για αυτά που τραβάμε και θα τραβήξουμε.
Λέω ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ, γιατί ακόμα τα χειρότερα ΔΕΝ ήρθαν. Σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας…
Διάβασα μια «δήλωση» ενός πολιτικού αστέρα, και σας την μεταφέρω, όχι για να διαβάσετε τι μ……ς λένε, αλλά για να πάρετε μια ιδέα, το ΤΙ έχουν σκοπό να κάνουν, και μας το φέρνουν απ’ έξω απ’ έξω!
«Απίστευτες δηλώσεις Χρυσόγονου: Αν οι αρχές......
«μπούκαραν» στα σπίτια θα συγκέντρωναν 45-50 δισ. από τα λεφτά των Ελλήνων
Με τον πιο περίεργο τρόπο προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές και ανέλυσε σε θεωρητικό επίπεδο πως θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρωστάει η Ελλάδα.
«Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας» είπε ο Κώστας Χρυσόγονος.
«Ενα άλλο σενάριο θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δις για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα.» πρόσθεσε με νόημα.»
Πηγή:  iefimerida.gr
Αδέλφια, ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;
Βασικά, ΤΙ ΗΠΙΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ:
Ας μας δώσουν ρε παιδί και εμάς λίγο απ’ αυτό που πίνουν (ας είναι και ληγμένο) μπας και ξεχαστούμε, μπας και λύσουμε τα προβλήματα μας δηλαδή….
Το «θεωρητικό» σενάριο για «μπουκάρισμα» στα σπίτια μας, ίσως να μην είναι «θεωρητικό», αλλά να το επεξεργάζονται και να είναι έτοιμο προς εφαρμογή.
Επίσης, αυτό το «….θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων» , τι σας λέει Συνέλληνες;
Μήπως πως το ζητούμενο, ο ΣΤΟΧΟΣ, είναι να μας στραγγίξουν κανονικά, να μην αφήσουν ΤΙΠΟΤΑ, ούτε για να μπορούμε να ζήσουμε;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, εσένα που απολαμβάνεις την φραπεδιά σου στον καναπέ ρωτώ, ΕΣΕΝΑ που και τώρα τρέχεις και φωνάζεις για τα κόμματα, πιστεύοντας αφελή πως θα σε σώσουν.
ΔΕΝ θα σε σώσει ΚΑΝΕΙΣ από δαύτους, παρτο χαμπάρι. Αντίθετα, θα σε «στείλουν» μια ώρα αρχύτερα, γιατί έτσι έχουν προστάξει τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, οι νέοι ιδιοκτήτες της ξεπουλημένης Ελλάδας.
Τώρα βέβαια θα μου πείτε, «ας κοπιάσουν να μπουκάρουν στα σπίτια μας»….. Αδέλφια, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ, δεν το καταλάβατε;
Αυτό που είπε ουσιαστικά ο εν λόγο «κύριος», μπορεί να μεταφραστεί και σαν «ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ».
Μάλιστα, ο…. «φωστήρας» αυτός, ανάφερε και το ΑΚΡΙΒΕΣ ποσό που έχουν στα χέρια τους οι Έλληνες, ποσό που ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν, οπότε θα το πάρουν, ακόμα και μπουκάροντας στα σπίτια….
Όταν οι πολιτικάντηδες μιλούν για κάτι «απευκταίο», εννοούν πως αυτό είναι και το ενδεδειγμένο!
Βέβαια, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ είναι εκείνοι που απάντησαν σε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας «ΕΛΑΤΕ ΟΠΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»…..
Τι πίνουν ρε παιδιά οι «άνθρωποι» και είναι τόσο «θαρραλέοι» και τόσο …. Ευτυχισμένοι;
Θα επανέλθω, γιατί έχουμε πάρα πολλά στο «πολιτικό μενού».

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: