Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Στο Beach Βar στον Αγ. Γεώργιο Νικήτης δεν έχει δοθεί άδεια ακόμη από την κτηματική για ξαπλώστρες στον αιγιαλό.

Το θέμα με το κλείσιμο στο δρόμου από το γνωστό μπιτσόμπαρο στον Αγ.Γεώργιο Νικήτης και τις  αντιδράσεις των κατοίκων, έχει πάρει διαστάσεις πανελληνίως. Η ανένδοτη στάση της επιχείρησης φανερώνει πόσο χοντρά μέσα έχει και στον κρατικό μηχανισμό και ακόμα περισσότερο με κυβέρνηση κωλοτούμπας που θα προστάτευε τον αιγιαλό και γενικώς το περιβάλλον και θα τιμωρούσε τους παραβάτες.
Σήμερα κατέβηκαν υπάλληλοι της υποβαθμισμένης πλέον σε..... γραφείο, Κτηματικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής !! που έμεινε με λιγοστούς υπαλλήλους και χωρίς ουσιαστική αρμοδιότητα πέραν της καταγραφής, και ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη ότι είναι παράνομος, πρέπει να ανοίξει το χώρο και δεν θα του δοθεί άδεια αν παρανομεί για ξαπλώστρες στην παραλία (είδη τις  τοποθέτησε και τις εκμεταλλεύεται). 

Παλιός Αιγιαλός
Το επάνω μέρος του παλιού αιγιαλού μισθώθηκε από την ΕΤαιρεία Ακινήτων Δημοσίου. Η επιχείρηση βέβαια συνεχίζει να είναι ανένδοτη , γνωρίζει καλά πόσο χρονοβόρα είναι  η διαδικασία  και φυσικά έχει πλάτες γερές και μεχρι τώρα είχε και μερικούς ισχυρούς υποστηρικτές στο Δημοτικό Συμβούλιο. Περίεργο στην υπόθεση είναι ότι κατά την Αστυνομία δεν μπορεί ο Δήμος να αφαιρέσει τις κατασκευές αν και παράνομες δεν πράττουν τίποτε, οχι έπειδή δεν το θέλουν , αλλά μάλλον υποθέτουμε ότι έχουν εντολές από κεντρικά.
χωρίς άδεια ακόμη από την κτηματική
Στη συνέχεια στο Δημαρχείο ακολούθησε σύσκεψη και περιμένουμε ουσιαστικές αντιδράσεις από τον Δήμο.
Συγχαρητήρια  στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νικήτης, σε εκείνους τους Δημοτικούς Συμβούλους που πραγματικά αγωνίζονται και δεν υποκρίνονται και στον ΣΙΘΩΝΑ




 6-5-16
6-5-16
Πηγη  sithonianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: