Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ιστορία που ραγίζει καρδιές: O φωτογράφος του γάμου τους απαθανάτισε το αντίο στον 7 ημερών γιο τους

Ο μικρός Έντισον τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του εμφάνισε συμπτώματα μιας σπάνιας και θανατηφόρας ασθένειας που προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα

Μια ιστορία που ραγίζει καρδιές έφερε στο φως της δημοσιότητας ο φωτογράφος Τζέιμς Ντεί.

Πρωταγωνιστές ο Τσάρλι και η Νάνσι Μακλίν καθώς και ο γιος τους Έντισον ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία επτά ημερών.

Ο Ντέι είχε φωτογραφίσει τους Μακλιν στον γάμο τους όταν η Νάνσι ήταν επτά μηνών έγκυος.



Στις 23 Μαρτίου, όμως, έλαβε ένα τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο Royal Randwick προκειμένου όπως του είπαν να καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του ζευγαριού με το γιο τους.

Ο μικρός Έντισον τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του εμφάνισε συμπτώματα μιας σπάνιας και θανατηφόρας ασθένειας που προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Οι γονείς ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι θα έκλειναν το μηχάνημα που εξασφάλιζε οξυγόνο στο νεογέννητο όμως ο Έντισον κατάφερε ως δια μαγείας για τρεις ημέρες να ζήσει κανονικά στην αγκαλιά των γονιών του.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο Ντέι συγκλονίζουν. Οι δύο γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους το μικρό αγόρι με το γ γέλιο και τη χαρά να εναλάσσεται με τη θλίψη και τον πόνο καθώς γνώριζαν ότι ο χρόνος που είχαν ήταν ελάχιστος.




«Ήμασταν ευλογημένοι που καταφέραμε να τον πάρουμε για ένα πικνικ στην παραλία και ακόμα να περάσουμε ένα 24ωρο μαζί του στο σπίτι μας» έγραψε το ζευγάρι αποχαιρετώντας το γιο τους ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία επτά ημερών.

«Είχαμε μόνο επτά ημέρες με το παιδί μας αλλά τις περάσαμε γελώντας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δώσαμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και στον Έντισον να γιορτάσουμε τη ζωή του, να μην χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο για όσο διάστημα τον είχαμε μαζί μας».

«Να αξιoποιείτε κάθε λεπτό που περνάτε με τους αγαπημένους σας. Να τους αγαπάτε σαν να είναι η τελευταία στιγμή που θα περάσετε μαζί τους. Να μην περιμένετε» λέει τώρα η οικογένεια η οποία πλέον συγκεντρώνει χρήματα για τους γονείς που χρειάζονται τη βοήθεια της οργάνωσης "Team Royal" που τους στήριξε στην προσπάθειά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: