Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Mετανάστης ξυλοκόπησε τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Μετανάστης που μεταφέρθηκε από την Ειδομένη στο Νοσοκομείο του Κιλκίς για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ξυλοκόπησε τραυματιοφορέα.
 Ένας Μαροκινός που βρισκόταν στην Ειδομένη, είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς σε κατάστασης μέθης. Ο μετανάστης μάλλον είχε πάρει ουσίες. Τραυματιοφορέας προσπάθησε να τον συγκρατήσει, καθώς ο Μαροκινός βρισκόταν σε συγχυτική και διεγερτική κατάσταση. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μετανάστης συνελήφθη. 
 
Το περιστατικό συνέβη στις 25 Μαρτίου και σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείο Κιλκίς έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, Α. Ξάνθο και στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ώστε να τους γνωστοποιήσει το περιστατικό. 
 
 Στην επιστολή αναφέρουν:  «Ειδικότερα όπως προκύπτει από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Παρασκευή 25/03/2016 και περί ώρα 23:30 μ.μ. προσκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από Ειδομένη άνδρας μετανάστης (Μαροκινός) αγνώστων λοιπών στοιχείων σε ....κατάσταση μέθης και με πιθανή λήψη ουσιών.  Λόγω του ότι ο ανωτέρω βρισκόταν σε συγχυτική και διεγερτική κατάσταση ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές μέχρις ότου τελικά και συνελήφθη, δεδομένου ότι δημιούργησε γενικευμένο επεισόδιο επιτιθέμενος με κλωτσιές και κάθε είδους χτυπήματα στον τραυματιοφορέα Ι.Ι. που προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να τον προστατεύσει και να τον περιορίσει από ενδεχόμενο αυτοτραυματισμό, όπως οφείλουμε να πράττουμε σε όλες τις περιπτώσεις λόγω της επαγγελματικής μας ιδιότητας, αλλά και για να προστατέψει ασθενείς συνοδούς και συναδέλφους.»
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: