Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

H RΥΑΝΑΙR ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ



Μετά τα χρήματα που έπαιρνε από υποψήφιους εργαζόμενους για να τους προσλάβει, η αεροπορική εταιρία Ryanair συνεχίζει την παράνομη και αντεργατική της συμπεριφορά, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά το δικαίωμα στην απεργία.
Με μία προκλητική ανακοίνωση η εταιρία, που επιβεβαιώνει τη φήμη του «κακού εργοδότη», στρέφεται κατά των Ελλήνων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και της συμμετοχής τους στη χθεσινή 24ωρη Απεργία, καλώντας τους επιβάτες να υπογράψουν ψήφισμα για απαγόρευση των απεργιών.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβουν-αν είναι δυνατόν-  κατασταλτικά.
Η ΓΣΕΕ καταδικάζει τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες, στις οποίες ειδικεύεται, όπως όλα δείχνουν,  η συγκεκριμένη εταιρία και απαιτεί με τη σειρά της την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μπει οριστικό τέλος σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: