Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Ανεγείρει υπερσύγχρονο Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο ο Δανιηλίδης

Οι πρωτοβουλίες, του δήμου Νεάπολης-Συκεών στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας επεκτείνονται σε πολλά άλλα μέτωπα. Πέραν των εννέα σύγχρονων  ΚΑΠΗ με 9.000 εγγεγραμμένα μέλη, τα  δυο ΚΗΦΗ,  το «Βοήθεια στο Σπίτι» που εξυπηρετεί  περισσότερους από 1.000 ανήμπορους και μοναχικούς πολίτες και τα υπάρχοντας δημοτικά ιατρεία εφοδιασμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα , ξεχωρίζει η κατασκευή του ολοκληρωμένου οκταώροφου Δημοτικού Ιατρικού Κέντρου, στην οδό Επταπυργίου στη Δ.Ε. Συκεών.

Αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα από τα κάπιταλ-κοντρόλς, που οδήγησαν το έργο σε πολύμηνη καθυστέρηση, οι εργασίες κατασκευής επανήλθαν ακολουθώντας μάλιστα ταχύτατους ρυθμούς. Μετά την ολοκλήρωση του φέροντος οργανισμού στους δυο υπόγειους χώρους, οι εργασίες έφθασαν στο ισόγειο και συνεχίζονται …ακάθεκτες.
Το κτίριο θα στεγάσει ιατρικές υπηρεσίες, εργαστήρια, κοινωνικές υπηρεσίες, το Β΄ ΚΑΠΗ και το Γ΄ ΚΗΦΗ Συκεών, το «Βοήθεια στο Σπίτι», αμφιθέατρο εκδηλώσεων και χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων.  Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, μαζί με τον εξοπλισμό, ανέρχεται στα 7,32 εκατ. ευρώ, ο οποίος καλύπτεται εξολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.


 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: