Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Παντελίδης: Στα όρια της λιποθυμίας το μοιραίο πρωί

Σοκ από την τελική καταμέτρηση των 2,72 γραμμαρίων αλκοόλ στο αίμα του - Τι λέει ο νέος δικηγόρος της οικογένειας.Τελικά έμελλε να αποδειχτούν ανατριχιαστικά προφητικοί οι στίχοι του Παντελή Παντελίδη στο πασίγνωστο τραγούδι του «Λιώμα σε γκρεμό», αφού το τελικό ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του, δείχνει σύμφωνα με τους ειδικούς ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Το ποσοστό των 2,72 γραμμαρίων αλκοόλ ανά λίτρο αίματος που ανιχνεύτηκε θεωρείται πρωτοφανές από τις αρχές, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Η δημοσιοποίησή του ανοίγει για πολλοστή φορά τον ασκό του Αιόλου 1,5 μήνα μετά το τροχαίο δυστύχημα μια ανάσα από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, σε μια υπόθεση που τρέχει πλέον με χίλια.

Κι’ αυτό γιατί ο νέος πλέον δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη κ. Χαράλαμπος Λυκούδης βασιζόμενος στα τελικά δεδομένα των αιματολογικών εξετάσεων βγήκε στο προσκήνιο θέλοντας να πει για άλλη μια φορά ότι ο Παντελίδης λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν δεν θα μπορούσε να οδηγεί το αυτοκίνητο.

Αυτή είναι η άποψη που υποστήριξαν από την πρώτη ημέρα οι γονείς και τα αδέρφια του δημοφιλή ερμηνευτή, ο θάνατος του οποίου και κυρίως τα αίτιά του, εξακολουθούν να προκαλούν σχεδόν καθημερινά περισσότερες ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις.

Κάποιες από αυτές πιθανολογείται ότι θα δώσουν η Φρόσω Κυριάκου που δεν έχει προσέλθει ακόμη για συμπληρωματική κατάθεση και η πολύ σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη, που βγήκε χτες από την εντατική και νοσηλεύεται πλέον στην μονάδα αυξημένης θεραπείας.

Παρόλο που η νεαρή σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, έχει αρχίσει να θυμάται κάποια πράγματα, δεν αναμένεται να καταθέσει πριν επουλωθεί το σημείο όπου οι γιατροί της έκαναν τραχειοστομία, κάτι που θα χρειαστεί τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε ημέρες.

Σε ότι αφορά την Φρόσω Κυριάκου, θα καταθέσει όταν το επιτρέψει σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η ψυχολογική της κατάσταση, η οποία παρακολουθείται ανελλιπώς, από την ημέρα που πήρε εξιτήριο.

Τέλος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελίδη βρέθηκαν στο τιμόνι του αυτοκινήτου μαζί με ίχνη ιδρώτα και γενετικού φυσικού υλικού. Στο τιμόνι βρέθηκαν και άλλα αποτυπώματα τα οποία όμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί με αυτά της Φρόσως Κυριακού και της Μυρσίνης Αρναούτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: