Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 8 Απριλίου 2016

"Έτοιμος να σηκώσει το κύπελλο της χώρας του πρώην παίχτης του Απόλλων Αρναίας"

Ο λόγος για τον Kiro Dinchev ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Βουλγαρικής και γνωστής σε όλους ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ. Ο Kiro αγωνίζεται βασικός και είναι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.
Θα μπορούσε άνετα να παίξει στα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Όταν αποκτήθηκε από τον Απόλλων Αρναίας στην Football League 2, από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε η διαφορά στο σύνολο της ομάδας.

To 2015 η ΤΣΣΚΑ λόγω χρεών, δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή της χώρας, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στο ερασιτεχνικό Νότιο-Δυτικό Ε Γκρουπ (3η κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου).Η ομάδα ναι μεν αγωνίζεται στην Γ' Εθνική αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχει κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, διεκδικεί την άνοδο, αλλά και το κύπελλο Βουλγαρίας με αντίπαλο την Montana. 

Μπορεί βέβαια η αντίπαλος να είναι της Α' Εθνικής και το "φαβορί", η ΤΣΣΚΑ όμως θα πει την τελευταία λέξη γιατί για να φτάσει εδώ απέκλεισε ομάδες της Β' και Α' κατηγορίας.

 

Η αγώνες της μέχρι τον τελικό:

Ομάδα Β' Εθνικής

Neftochimic Burgas - CSKA 1-3

Ομάδα Β' Εθνικής
Spartak Pleven-CSKA 0-2

Ομάδα Β' Εθνικής
Sozopol-CSKA 0-3

Ομάδα Α' Εθνικής
Beroe-CSKA 0-2

Ομάδα Α' Εθνικής
FINAL  Montana-CSKAΜΑΝΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: