Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

«Μίλησε» το κινητό του Κούγια για την υπόθεση του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής -Εντοπίστηκε ο δήθεν «Κλόντ Λέσι»

Εντοπίστηκε ο δήθεν «Κλόντ Λέσι» με τον οποίο είχε συναντηθεί ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στα Μέγαρα, την ώρα που ο πραγματικός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής αναζητούνταν ακόμη από τις αστυνομικές αρχές. Ο δολοφόνος μετά τη σύλληψή του και τον εντοπισμό του 5χρονου γιου του Φοίβου, που κρατούσε μαζί του, είχε αρνηθεί στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ότι είχε φύγει από την περιοχή, πόσο μάλλον ότι συναντήθηκε με τον Αλέξη Κούγια.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του γνωστού ποινικολόγου, όπως αναφέρει το thetoc.gr, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν τον άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος είχε επικοινωνήσει και συναντηθεί με τον γνωστό δικηγόρο στη θέση Βαρέα στα Μέγαρα. Ήταν ένας νεαρός άνδρας που διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στο νησί της Κέας, ωστόσο είχαν χωρίσει και είχε απευθυνθεί στον δικηγόρο προκειμένου να λάβει νομικές συμβουλές σχετικά με τις ενέργειες που μπορεί να προβεί για την επιμέλεια των παιδιών.
Ο συγκεκριμένος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και έδωσε κατάθεση, στην οποία επιβεβαίωσε ότι εκείνος ήταν που επικοινώνησε και συναντήθηκε με τον κ. Κούγια στα Μέγαρα, δίνοντας όμως τη δική του εκδοχή για το θέμα της συνάντησής τους, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση του Κλοντ Λέσι και του μικρού Φοίβου, που αναζητούσαν οι αστυνομικοί.
Ο κ. Κούγιας είχε υποστηρίξει ότι τρεις μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη, στις 8 Ιανουαρίου 2016, είχε συναντηθεί με άτομο που έμοιαζε στον Αλβανό δολοφόνο, σε ένα εγκαταλελειμμένο μπιτς μπαρ στη θέση Βαρέα στα Μέγαρα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γνωστό δικηγόρο, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για το σοβαρό τότε ραντεβού, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Ο ίδιος είχε πει ότι ένας άγνωστος είχε τηλεφωνήσει από απόκρυψη στο γραφείο του, υπάλληλοι του οποίου έκαναν περιαγωγή της κλήσης στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ συναντήθηκε μαζί του στα Μέγαρα. Εκεί, σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει, είχε έρθει ένα άτομο που φορούσε σκούφο λέγοντάς του ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας, και επιθυμούσε να αναλάβει την υπεράσπισή του. «Δεν τον αναγνώρισα, αλλά πιστεύω ότι ήταν αυτός» είχε πει ο δικηγόρος στους αστυνομικούς συμπληρώνοντας πως όταν του έθεσε ως προϋπόθεση την παράδοση του 5χρονου γιου του προκειμένου να τον αναλάβει, έφυγε με ένα παλιό πράσινο αυτοκίνητο, μάρκας Citroen. Για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες κλιμάκιο 30 αστυνομικών ερευνούσαν την περιοχή. Είχαν πληροφορίες πως μία γυναίκα που διέμενε στην περιοχή είχε συγγενική σχέση με τον καταζητούμενο δολοφόνο. Εντοπίζοντας τη γυναίκα διαπίστωσαν ότι το επώνυμό της ήταν «LEZI» και όχι «LESI», όπως του καταζητούμενου δολοφόνου, και δεν είχε καμία συγγένεια μαζί του.
Ο κ. Κούγιας, μετά από εντολή του αρμόδιου ανακριτή, είχε δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια Λάρισας, σχετικά με την «συνάντηση», ενώ είχε εκδώσει διάταξη για την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του, προκειμένου να εντοπιστούν κλήσεις που σχετίζονταν με αυτή. Η επικοινωνία και η συνάντηση διαπιστώθηκε ότι είχαν γίνει, με άνδρα από την Αλβανία, αλλά για οικογενειακή του υπόθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: