Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ελένη Τσολάκη: Είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί

Η Ελένη Τσολάκη θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη  και μιλώντας στον "Αrena FM 89,4", δήλωσε ΠΑΟΚ από...
μικρό παιδί:
«Νιώθω μεγάλη τιμή που κάλεσε ο ΠΑΟΚ για να παρουσιάσω μια τέτοια εκδήλωση. Εκτός ότι γυρίζω στην πόλη, κάθε αφορμή για να γυρίζω στην Θεσσαλονίκη για μένα είναι μεγάλη χαρά, τώρα είναι διπλή η χαρά και τεράστια που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την τιμή να βρεθώ σε μια τόσο σημαντική μέρα για όλα τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και για τους ανθρώπους που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ομάδα. Θα γνωρίσω ανθρώπους που πάντα θαύμαζα αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τους γνωρίσω.
Δηλώνω από μικρό παιδί ότι είμαι ΠΑΟΚ και δεν το ξεχνάω. Ανυπομονώ για αυτή τη βραδιά. Περισσότερο από όλους πάντως έχει χαρεί ο πατέρας μου που με παίρνει 10 φορές την μέρα τηλέφωνο».
Για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη συνύπαρξή τους στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ: «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια , έχουμε κάνει και παρέα, είναι φιλαράκι μου καλό. Είναι πολύ ωραίος τύπος , ακομπλεξάριστος και τον χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το δικό μας στίγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: