Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΉΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Αρναούτογλου- Κανάκης!Πουλάνε το μπαρ που έχουν στη Χαλκιδική

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκεται πια η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Αντώνη Κανάκη.
Η ρήξη στη σχέση τους ξεκίνησε όταν την προηγούμενη Δευτέρα, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα»,  σχολίασε τη συνέντευξη που πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας:
«Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών».

mfovrrk.jpg

Δύο μέρες μετά ήρθε η απάντηση από το Γρηγόρη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά!

«Αυτές τις δύο ημέρες, από τη Δευτέρα το βράδυ, με ρωτάτε ή μου είπατε ότι θέλετε να απαντήσω για τη σάτιρα του “Ράδιο Αρβύλα” σε ότι αφορά τους καλεσμένους αυτής της εκπομπής. Λοιπόν, αποφάσισα να απαντήσω.Πάμε στον επόμενο καλεσμένο που έχει εγκριθεί. Βέβαια! Πέρασε από έγκριση, δεν βγαίνουμε έτσι!». Δεν παρέλειψε ωστόσο  να του απαντήσει και ραδιοφωνικά!
«Αν μπει η ιστορία της λογοκρισίας από κάποιους υπευθύνους για το ποιος πρέπει να βγει και ποιος όχι σε κάποια εκπομπή, τότε κάτι δεν πάει καλά» ήταν τα λόγια που είπε ο Γρηγόρης και τα οποία φαίνεται να ξεχείλισαν το ποτήρι.
kanakis3_h_633_451.jpg


Φανερά στενοχωρημένος με αυτά που έχουν συμβεί είναι ο κοινός τους φίλος, Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσει πως δεν πρέπει να χαλάσουν μία φιλία τόσων χρόνων για μία ατυχή στιγμή.

Ο Λάτσιος μάλιστα τους κανόνισε και μία μυστική συνάντηση στο restaurant  πασίγνωστου ξενοδοχείου της Αθήνας.
Οι δύο άντρες βρέθηκαν εκεί όμως αντί τα πράγματα να καλυτερεύσουν, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν.
Φήμες λένε ότι οι δύο άντρες φανερά τσαντισμένοι ήρθαν στα χέρια αλλά ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.
Image.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr Αντώνης και Γρηγόρης, θα πουλήσουν το μαγαζί που έχουν από κοινού στη Χαλκιδική, και οι αξέχαστες στιγμές που πέρναγαν στην παραλία παίζοντας ρακέτες θα αποτελούν πια παρελθόν.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: