Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Διέρρηξε εξοχικά στην Χαλκιδική και έκλεψε... στρώματα ύπνου

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στη Χαλκιδική για κλοπές.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του ΑΤ Κασσανδρείας εξιχνίασαν κλοπή χρηματικού ποσού. Συνελήφθη ένας 31χρονος, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες το απόγευμα διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους κατόχους τους. 

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρειας ένας 56χρονος υπήκοος Βουλγαρίας διότι όπως προέκυψε από την έρευνα λίγες ώρες νωρίτερα διέρρηξε 3 εξοχικές κατοικίες σε περιοχή της Χαλκιδικής απ’ όπου και αφαίρεσε... 12 στρώματα ύπνου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν εντός και πλησίον Ι.Χ.Φ. οχήματος ιδιοκτησίας του και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: