Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σημαντική άνοδος της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Π.Ο. Μουδανιών στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία



 Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Π.Ο. Μουδανιών για τη νίκη που πέτυχε (Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 70  - Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 65 ), το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών  και που την οδηγεί  στην κατάκτηση του τοπικού Πρωταθλήματος και τη θριαμβευτική επάνοδο της ομάδος (και μάλιστα μετά 18 χρόνια) στα μεγάλα σαλόνια της Γ' Εθνικής. Αξίζουν πολλών επαίνων, παίκτες, προπονητές καθώς βέβαια και τα μέλη της διοίκησης της ομάδος.

Το Μπάσκετ του Π.Ο.Μ. μας υπενθυμίζει, πως η καλά οργανωμένη, η συστηματική και μεθοδική δουλειά, εκείνη που δεν λυπάται κόπους και θυσίες, πάντα μα πάντα επιβραβεύεται. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα αποτελείται, μόνον από παίκτες προερχόμενους από την δική μας περιοχή, από τις δικές μας ακαδημίες, χωρίς τις γνωστές βαρύγδουπες και κατά κανόνα αμφιλεγόμενες μεταγραφές και όταν ακόμη οι περισσότεροι των οποίων είναι κάτω των 18 ετών.
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Ν.Προποντίδος, στηρίζει ανεπιφύλαχτα  κάθε ανάλογη προσπάθεια και ευχαριστεί τον ΠΟΜ για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε.
Μπράβο σας παιδιά, το μέλλον σας ανήκει!!!

                           Ο Δήμαρχος                                                             Ο Πρόεδρος

                     Εμμανουήλ Καρράς                                                Εμμανουήλ Μπέης

Δεν υπάρχουν σχόλια: