Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 12 Απριλίου 2016

Το ΕΚΘ εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Συνδικάτο Εργαζομένων των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής

Τη συμπαράστασή του στο Συνδικάτο Εργαζομένων των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καταδικάζοντας παράλληλα τις απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης και του προέδρου των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και την τακτική τους που «ως στόχο έχει να φιμώσει τους εργαζόμενους και να σταματήσει τους δίκαιους αγώνες τους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΘ:....

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες της διοίκησης και του προέδρου των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, όπου τα τελευταία τρία χρόνια επιδίδονται σε μια πρωτοφανή παράλογη τακτική, που ως στόχο έχει να φιμώσει τους εργαζόμενους και να σταματήσει τους δίκαιους αγώνες τους.
Μετά τους τραμπουκισμούς και τις απεργοσπαστικές μεθόδους που στο παρελθόν η διοίκηση των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής είχε καταφύγει, σήμερα γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμα αντεργατικού παραληρήματος.
Οι συνεχιζόμενες διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών και η παραπομπή τους σε πειθαρχικά συμβούλια και δικαστήρια όπως φαίνεται δεν τους έφτασε και αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Γενικό Γραμματέα του Συνδικάτου των Εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Παναγιώτη Πατουλιό.
Ο συνάδελφος κατηγορείται από τη διοίκηση και θα βρεθεί ενώπιον των δικαστηρίων σε λίγες ημέρες, γιατί τόλμησε να στείλει στις αρχές του 2014 επιστολή στον τότε Υπουργό Μεταφορών κ. Χρυσοχοΐδη, ζητώντας να σταματήσει αυτή η τακτική της εργοδοσίας.
Η κριτική, οι διεκδικήσεις και οι αγώνες γίνεται σαφές πως σε κάποιους όχι απλώς δεν αρέσουν αλλά συνιστούν και λόγω τιμωρίας.
Το Ε.Κ.Θ. εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Συνδικάτου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, στον αγώνα που δίνουν για τη δικαίωση του συναδέλφου τους και τη συνεχιζόμενη μάχη που καθημερινά καλούνται να δώσουν απέναντι στις αντεργατικές τακτικές. Παράλληλα, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στις αίθουσες των δικαστηρίων, δίπλα στον διωκόμενο συνάδελφο και θα παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: