Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η εθελοντική δράση “Δώρισε τα μαλλιά σου, δώρισε αγάπη” στην Τοπική Κοινότητα Ν.Σιλάτων



 Με σύνθημα “Χαρίζω μαλλιά, χαρίζω αγάπη, χαρίζω χαμόγελα” πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση στην κεντρική πλατεία Νέων Σιλάτων την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016. Σκοπός της δράσης ήταν να συγκεντρωθούν παιδιά που θα ήθελαν να δωρίσουν 20 εκατοστά από τα μαλλάκια τους, ώστε να βοηθήσουν άλλα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και αλωπεκία να αποκτήσουν τη δική τους περούκα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, με 45 παιδάκια να χαρίζουν τα μαλλιά τους για τον ιερό αυτό σκοπό και παράλληλα την ελπίδα και το χαμόγελο σε άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Τοπικής Κοινότητας Νέων Σιλάτων, και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Νέων Σιλάτων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Σιλάτων και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 57 κοτσίδες μαλλιών.
Μια πρωτοβουλία γεμάτη ανθρωπιά και συμπόνια. Συγχαρητήρια πρώτα στα παιδιά για την ανιδιοτελή προσφορά τους και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση της δράσης.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: