Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Αυτά είναι τα 33 Carrefour που θα γίνουν Σκλαβενίτης

Διέρρευσαν τα 33 καταστήματα Carrefour που συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία με τον Σκλαβενίτη και θα μετονομαστούν.

Σύμφωνα με το news247.gr, αν ισχύουν οι πληροοφρίες, θα έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη μαζική έξοδο του σήματος της έως τώρα αθηνοκεντρικής αλυσίδας. Σε επίπεδο λιανεμπορίου σήμερα κατάστημα Σκλαβενίτης εκτός Αττικής λειτουργεί μόνο στην Κόρινθο ενώ σε επίπεδο χονδρεμπορίου έχει πανελλαδική παρουσία με τα The Mart και σε επίπεδο συμμετοχής στην Κρήτης με τα Χαλκιαδάκης.

Σε ότι αφορά τον όμιλο Carrefour προσπαθεί να ξαναμπεί σε ρυθμούς κανονικότητας. Παρόλα αυτά την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις σε πληρωμές υπαλλήλων κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την Παρασκευή να υπάρξει ανακοίνωση του Σωματείου των Εργαζομένων στον όμιλο Carrefour. Σχετικά με το θέμα των καθυστερήσεων στις πληρωμές αναφέρει η ανακοίνωση απευθυνόμενη στους εργαζόμενους: ''Θεώρησε, αν μη τι άλλο, αποτέλεσμα της καθημερινής αγωνιστικής παρέμβασης τόσο του ίδιου του Δ.Σ. όσο και του συνόλου των Παραρτημάτων και των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα: α)την καταβολή άμεσης προκαταβολής από τις 31/03/2016 σε εκατοντάδες εργαζόμενους, β)την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους της μισθοδοσίας την Πέμπτη 07/04/2016 και ολόκληρου σε κάποιες κατηγορίες και γ)την κατηγορηματική δέσμευση του ίδιου του Μαρινόπουλου ότι είναι η τελευταία φορά που υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα και ότι το υπόλοιπο μέρος της μισθοδοσίας θα καταβληθεί αυστηρά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα το Σωματείο κάλεσε τους εργαζόμενους "να ατσαλωθούν ακόμη περισσότερο μέσα από το Σωματείο μας (...)αγνοώντας τους διάφορους διασπαστές, προβοκάτορες αλλά και καπηλευτές των αγώνων και της αγωνίας μας, μέσω και των συνδικαλιστικών παραμάγαζων που έχουν στήσει".



Δεν υπάρχουν σχόλια: