Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Καθυστερεί η ΚΥΑ για τη μεταβίβαση δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας έτους 2016.



Η παραχώρηση του δικαιώματος της απλής  χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας γίνεται κάθε χρόνο με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, έναντι ανταλλάγματος κατά τις διατάξεις για την εκμίσθωση δημόσιων κτημάτων.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδοθεί η συγκεκριμένη ΚΥΑ και κατά συνέπεια ως Δήμος δε μπορούμε να προχωρήσουμε στις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες προκειμένου να δοθεί στους δημότες μας η δυνατότητα παραχώρησης του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθυστέρηση αυτή, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα αλλά προς το παρόν και εμείς ως Δήμος αναμένουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: