Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Την Κυριακή 17 Απριλίου ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει το 45ο Ράλυ Θερμαϊκού στην ορεινή Χαλκιδική



Η απόφαση ήταν δύσκολη, η συζήτηση εποικοδομητική και πολύωρη,  τα επιχειρήματα που συνηγορούσαν στο να γίνει ο αγώνας ήταν περίπου τα ίδια με αυτά που συνηγορούσαν στο να μην γίνει. Επικράτησε η πλέον βασανιστική υπεύθυνη αλλά και θαρραλέα  άποψη με απόλυτη πλειοψηφία.

Ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει με μόλις 12 συμμετοχές τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου βορείου Ελλάδος στηρίζοντας παρά τις όποιες διαφωνίες τον θεσμό από τον οποίο θα προκύψει ο Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016.

Ο Α.Ο.Θ. και η νέα διοίκηση, που δεν μετρά πάνω από ένα μήνα ζωής, δείχνει σθένος και θέληση. Σέβεται τους αγωνιζόμενους - μέλη του ομίλου  που στήριξαν  με την συμμετοχή τους την προσπάθεια, σέβεται τον κόπο δεκάδων ανθρώπων που εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζουν τον αγώνα και τέλος σέβεται τους λίγους αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς χορηγούς που πίστεψαν στον όμιλο. Την Κυριακή 17 Απριλίου τα πληρώματα που θα «κονταροχτυπηθούν» στις δύο καλύτερες ειδικές διαδρομές στο Πανελλήνιο και από τις καλύτερες Πανευρωπαϊκά είναι οι εξής:
Παυλίδης Νίκος – Πετρόπουλος Νίκος Citroen DS3 R3
Μαυροδής Διονύσης – Σούστας Βασίλειος Subaru Impreza
Σωτηριάδης Νίκος – Καραγκoύνης Δημήτρης Subaru Impreza
Μπαξεβανάκης Παύλος -  Μπέμπης Γιώργος Honda Civic Type R
Κουμποτής Δημήτρης  – Μαυροματίδης Σάββας Peugeot 106 S16
Αργυρίου Κώστας  – Κυπαρισσάς Δημήτρης  Peugeot 106 S16
Δήμος Αλέξανδρος. – Ντίτορας Αθανάσιος Citroen Saxo VTS
Θεοφανίδης Σίμος – Θεοφανίδης Χρήστος Citroen Saxo VTS
Κίτσος Χρήστος – Παμπούκης Βαγγέλης Peugeot 106 S16
Μπακιρτζόπουλος Γιώργος – Θωμόπουλος Στέλιος Peugeot 206
Κούκας Σταύρος. –Τούπας Δημήτρης Peugeot 205
Οροϊλίδης Σάββας - Ρούσσο Βίκτωρ Citroen Saxo VTS
Τέλος να σημειώσουμε πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού διαδικτυακά και σε πραγματικό με 4 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής, service  park και εσωτερικά σε ένα αγωνιστικό. Συνδεθείτε στο www.soaave.gr και παρακολουθείστε τον αγώνα ζωντανά.
Ο Α.Ο.Θ. εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: