Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Συναγερμός στην Κύπρο από αεροπειρατεία!

Άγνωστοι έκαναν αεροπειρατεία σε αεροπλάνο της Egypt Air
- Ζήτησαν άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας
- Έγινε αναγκαστική προσγείωση και το Airbus έχει απομονωθεί στο διάδρομο -Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου
- Πληροφορίες πως το αεροπλάνο εκτελούσε εσωτερική πτήση και η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε 70 μίλια από την Κύπρο

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης (29.03.2016) στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στην Κύπρο όπου.....
αεροπειρατές που έχουν καταλάβει αεροσκάφος της Egypt Air ζήτησαν άδεια προσγείωσης.
Το Airbus της Egypt Air με 81 επιβαίνοντες απογειώθηκε νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας με προορισμό το Κάιρο. Ο πιλότος του αεροσκάφους ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στη Λάρνακα επικαλούμενος αεροπειρατεία η οποία εκδηλώθηκε στις 08:50 και ενώ το Airbus Α320 βρισκόταν, όπως αναφέρει το newsit.com.cy, η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε 70 μίλια από την Κύπρο.
Αίτημα των αεροπειρατών ήταν να τους επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπως και έγινε. Λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Τρίτης, έγινε η αναγκαστική προσγείωση. Δεν είναι ακόμη γνωστή η ταυτότητα των αεροπειρατών ούτε και τα αιτήματά τους.
Το γεγονός πως το αεροπλάνο της Egypt Air εκτελούσε πτήση εσωτερικού σημαίνει πως δεν είχε πολλά καύσιμα και αυτός φέρεται να είναι ο λόγος που οι αεροπειρατές ζήτησαν να προσγειωθούν στην Κύπρο. 
Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων έχουν απομονώσει το Airbus στο διάδρομο προσγείωσης και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τους αεροπειρατές.
Εξαιτίας της αεροπειρατείας, έκλεισε το αεροδρόμιο της Λάρνακας και όλες οι πτήσεις κατευθύνονται στην Πάφο.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: