Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο Α.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και ο Πρόεδρός της Α. Βούλγαρης βρίσκονται στο απόλυτο αδιέξοδο, μετά και την άρνηση των τριών (3) γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.Χ. της 16.2.2016 να υπογράψουν τα επίσημα Πρακτικά της Γ.Σ., δεδομένου ότι αυτά δεν είχαν καμία σχέση με το περιεχόμενο των υπογεγραμμένων και επίσημων Πρακτικών, που κρατήθηκαν το βράδυ της Γ.Σ..
Συγκεκριμένα, οι τρεις γραμματείς, οι οποίοι είχαν εκλεγεί ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση της 16.2.2016, διαπίστωσαν ότι τα επίσημα πρακτικά, τα οποία κλήθηκαν να επικυρώσουν σύμφωνα με το....
Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χ., δεν είχαν καμία σχέση με τα ήδη υπογεγραμμένα χειρόγραφα πρακτικά που είχαν οι ίδιοι τηρήσει και υπογράψει το βράδυ της Γ.Σ.. Σημειώνεται ότι τα χειρόγραφα Πρακτικά είχαν επικυρωθεί και υπογραφεί και από το μέλος της Διοίκησης Στέλιο Χούτα.

Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης ήταν οι 3 γραμματείς να αρνηθούν να υπογράψουν τα Πρακτικά και να απευθύνουν Εξώδικη Δήλωση με Δικαστικό Επιμελητή στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χ., δηλώνοντας και επίσημα τους λόγους της μη υπογραφής τους.

Τα Σωματεία της Χαλκιδικής παρακολουθούν έκπληκτα τις πρωτοφανείς, όσο και απέλπιδες «κινήσεις» του Αργύρη Βούλγαρη και των μελών του Δ.Σ. να «γαντζωθούν» στην καρέκλα της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Χ, παρά την αποδοκιμασία τους από το 90% των Σωματείων, δεδομένου ότι:

Α. 53 από τα 62 συνολικά Σωματεία της Χαλκιδικής είχαν ήδη καταθέσει από την 26.2.2016 Εξώδικη Δήλωση στον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ., με την οποία δήλωναν ότι τα μόνα Πρακτικά που αναγνωρίζουν, είναι αυτά που υπογράφηκαν από τους 3 γραμματείς και τον σύμβουλο της Ένωσης το βράδυ της Γενικής Συνέλευσης της 16.2.2016. Επέστησαν δε, στον Α. Βούλγαρη την «προσοχή», ώστε αυτά τα πρακτικά θα πρέπει να μεταφερθούν αυτούσια στο Επίσημο Πρακτικό της Ένωσης.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, το περιεχόμενο των Πρακτικών αποτέλεσε αντικείμενο « απόπειρας αλλοίωσης» και για τον λόγο αυτό τα Πρακτικά δεν υπογράφηκαν από τους 3 γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης.

Τα 53 Σωματεία είχαν προβλέψει σωστά την πρόθεση του κ. Βούλγαρη και δικαιώθηκαν πλήρως.

Β. 53 από τα συνολικά 62 Σωματεία της Χαλκιδικής έχουν ήδη καταθέσει με Δικαστικό Επιμελητή Πρόταση Μομφής κατά του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ., υποχρεώνοντας τον Α. Βούλγαρη να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με το θέμα αυτό το αργότερο έως την 30.3.2016, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χ., της Ε.Π.Ο. και το Νόμο, έως την 30.3.2016.
Άραγε, ο Α. Βούλγαρης θα παραβιάσει για μία ακόμη φορά το Νόμο και το Καταστατικό Ε.Π.Ο. και Ε.Π.Σ.Χ. και δεν θα συγκαλέσει, όπως υποχρεούται ρητά, την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρά το γεγονός ότι την έχει ζητήσει το 90% των Σωματείων;

Ωστόσο, τα 53 Σωματεία παρουσιάζονται απόλυτα «διαβασμένα» και για τη συνέχεια, έχοντας απαντήσεις για κάθε κίνηση ή και «παράλειψη» του κ. Βούλγαρη και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Συνέλευση αυτή θα πραγματοποιηθεί απολύτως νόμιμα με πρωτοβουλία των Σωματείων, όπως προβλέπεται από το Νόμο και το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Χ. και το αποτέλεσμά της θα είναι η πτώση της Διοίκησης Βούλγαρη.

Σίγουρο είναι ότι, μία ακόμη ελπίδα του Α. Βούλγαρη και των Συμβούλων του έσβησε. Η ελπίδα του αυτή ήταν να έχει Επίσημα Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης της 16.2.2016 με περιεχόμενο διαφορετικό από το αληθινό, αυθεντικό και νόμιμο, ώστε να τα χρησιμοποιήσει «κατά το δοκούν». Αλλά και αυτό «δεν του βγήκε».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με μαθηματική ακρίβεια η Διοίκηση Βούλγαρη «πνέει τα λοίσθια».

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο κ. Βούλγαρης αποφεύγει ακόμη να δώσει στα Σωματεία όλα τα στοιχεία που του ζητήθηκαν στη Συνέλευση της 16.2.2016 (και με το Εξώδικο της 26.2.2016), παρά την ρητή δέσμευσή του για αυτό.

Σταύρος Σαρηγιαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: