Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Έργα πολιτισμού – αθλητισμού στην Όλυνθο



 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Ολύνθου, το οποίο θα παραδοθεί προς χρήση το επόμενο διάστημα. Η παραπάνω υποδομή στόχος είναι να αποτελέσει κέντρο εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων, συναντήσεων, συνεδρίων, ημερίδων τόσο για τους κατοίκους και τους νέους, τα σωματεία και τους συλλόγους όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Ολύνθου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε μέσα από το κοινοτικό πρόγραμμα Leader.

            Επιπλέον στην Όλυνθο ολοκληρώθηκε και το γήπεδο 5Χ5. Η ύπαρξη ενός τέτοιου γηπέδου θα συμβάλλει στην ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και στη δημιουργία σοβαρών ακαδημιών, που θα τροφοδοτήσουν τις μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής.
            «Η δημιουργία τέτοιων χώρων όπως το Πολιτιστικό Κέντρο και το Γήπεδο 5Χ5 είναι απαραίτητα για την καλλιέργεια και ενίσχυση πολιτιστικής – αθλητικής παιδείας της τοπικής κοινωνίας της Ολύνθου. Παραδίδουμε ακόμη δύο έργα αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και να παραδώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: