Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Ο Τσίμας της φταίει της Ιγγλέζη γιατί δεν ζήτησε εξηγήσεις από τον Μουζάλα την ώρα της συνέντευξης

Θα μπορούσαν να ζητηθούν εξηγήσεις από τον κ. Μουζάλα την ώρα της συνέντευξης, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη
«Θα μπορούσαν να το διορθώσουν οι δημοσιογράφοι εκείνη τη στιγμή και να δώσει αμέσως τις εξηγήσεις του» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα διογκώθηκε τεχνηέντως.

Η κ. Ιγγλέζη, μιλώντας στην εκπομπή «Καθημερινά», είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπογραμμίζοντας ότι παρά τις «σοβαρές ιδεολογικές διαφορές» που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, το κυβερνητικό σχήμα είναι αποτελεσματικό σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.
«Τεχνηέντως διογκώθηκε, χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Άλλωστε έγινε από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο και από τον κ. Μουζάλα, ότι εν τη ρύμη του λόγου του ανέφερε τα Σκόπια ως Μακεδονία» είπε η κ. Ιγγλέζη και πρόσθεσε ότι αν αυτό το θέμα είχε λυθεί πριν από 25 χρόνια, τότε σήμερα δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα.
Καταλήγοντας, επισήμανε ότι η εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο εταίρος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά –όπως είπε- με το πόσο η εταιρεία εφαρμόζει τη νομιμότητα.


Δεν βρέχει κυρία Ιγγλέζη ο κόσμος σας φτύνει μην σας ματιάξει για το 'έργο' σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: