Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ

  Γράφει ο  Βασίλης Τσούγκαρης
Μη μου πείτε πως δεν μας αρέσει η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σαν λαός! Μη μου πείτε πως δεν την «καταβρίσκουμε» (για να το πω στα νεοελληνικά), που μας δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες, που δεν απολαμβάνουμε το ΑΔΙΕΞΟΔΟ της χώρας, τη ΦΤΩΧΕΙΑ μας και ένα σωρό άλλα, γιατί δεν θα σας πιστέψω.
Αν δεν συμβαίνουν όλα αυτά, και άλλα πολλά που έγραψα πιο πάνω, ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Συνέλληνες, το «πάμε κατά διαόλου», δεν ισχύει, γιατί όχι μόνο «φτάσαμε», άλλα συνεχίζουμε για «παραπέρα» και όπου βγούμε….

Δεν υπάρχει σπίτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ που να μην είναι καταχρεωμένο….

Τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ακόμα και αυτά που πρόκειται να έρθουν τώρα στη ζωή, θα ΧΡΩΣΤΟΥΝ σε ΠΟΙΟΥΣ;
Στους «Νταβατζήδες» των Εθνών, σε εκείνους, που οι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ κυβερνήσεις που ΕΜΕΙΣ τα πρόβατα στηρίζαμε και στηρίζουμε (γιατί είναι πολλοί εκείνοι που δε βάζουν μυαλό και παίρνουν στο λαιμό τους ΟΛΟΥΣ τους άλλους) μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ.
Το ξαναέγραψα, άλλα ας το υπενθυμίσω σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που σκόπιμα το αγνοούν….
Έτσι όπως τα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια οι διάφορες «γενιές», αφήνουμε ΣΗΜΕΡΑ, και αύριο στα παιδιά μας, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Και να είμαστε σίγουροι, πως το πρώτο ανάθεμα θα το φάμε από τα ίδια μας τα παιδιά που τα φέραμε σε έναν κόσμο ΚΟΛΑΣΗ να ζήσουν.
Αλήθεια ρε αδέλφια, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ,;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;
Ρωτάω, γιατί η «επικαιρότητα απομακρύνθηκε» από αυτά τα θέματα ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ για τη χώρα, και επικεντρώθηκε στο «προσφυγικό».
Πήρατε χαμπάρι το «νέο φορολογικό», την….. «αριστερή αφαίμαξη» που έρχεται; Πήρατε χαμπάρι τα περί «Εθνικής Σύνταξης Πείνας»;
Πήρατε χαμπάρι τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ που έρχεται για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι εκείνους τους λίγους, τους κονομημένους, τα ΛΑΜΟΓΙΑ, αλλά για τους υπόλοιπους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους Ανέργους;
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Τους αφήνουμε να μας εξοντώνουν, αντί να τους ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Κάπου διάβασα ένα άρθρο, και λέει πως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ»…..
Τι λέτε μωρέ πυροβολημένοι; Έχει ο Έλληνας χρήματα για να πληρώσει; Και αν πάρει κάποια χρήματα στα χέρια του, για πείτε μου, ΤΙ θα πληρώσει; Τους φόρους του, η το φαί της οικογένειας του;
Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους «ανεγκέφαλους». Θέλουν να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία που ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ, και ας ψοφήσουμε όλοι εμείς. ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.
Το πέτυχαν, γιατί ΕΜΕΙΣ τους αφήσαμε να το πετυχουν. Και ΕΣΥ, και ΕΓΩ, και ΟΛΟΙ.
Και ο ΕΛΛΗΝΑΣ αδέλφια, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, θα ξεχρεώσει με την εξόντωση του ΟΛΗ την Ευρώπη…. Τι λέω; Μόνο την Ευρώπη; Ακόμα και τα χρέη των…. Εξωγήινων.
ΡΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ…….

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: