Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις «Αποκριά στον Πολύγυρο 2016»

 Με σύμμαχο τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν επί ώρες στο προαύλιο του Δημαρχείου όπου οι Dromocosmicas παρουσίασαν τη Muamba, μια διαδραστική παράσταση με στοιχεία κλόουν, μιμικής, ακροβατικών και χορού. Παρά τη βροχή, που έπεσε νωρίτερα, τα παιδιά έπαιξαν και συμμετείχαν με κέφι μαζί με τους  γονείς  τους στη γιορτή έναρξης του καρναβαλιού στον Πολύγυρο. Το θερμό χειροκρότημα όλων αλλά και η γενική ομολογία των οργανωτών, συλλόγων γονέων 1ου και 3ου δημοτικού σχολείου Πολυγύρου, κατέδειξε την απαίτηση του κοινού η συγκεκριμένη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί και του χρόνου.

Την επόμενη μέρα η παράσταση «Δον Καμίλο» από την Θεατρική Ομάδα Δικηγόρων της Θεσσαλονίκης γέμισε το Δημοτικό Θέατρο και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια για την αρτιότητα και το επαγγελματισμό  της.
Την Κυριακή τέλος 6 Μαρτίου το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου δεν κατάφερε να χωρέσει όλους αυτούς, που θέλησαν να παρακολουθήσουν την χορευτική παράσταση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου και την κωμωδία «Ζητείται γαμπρός».
Αποκριά στον Πολύγυρο… συνέχεια
Με δράση, αφήγηση και μυστήριο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πολύγυρο. Παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού θα «αγγίξουν» τη μαγεία του παραμυθιού αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στις 17:30. Τίτλος της δράσης «Παραμύθίά» με παρουσίαση από τον Μ. Π. Μαρέτα.
Το βράδυ στις 20:30 στο κέντρο Έξι Βρύσες πάνω από 30 Μουσικοί συμμετέχουν στην αγαπημένη εκδήλωση «Οι μουσικοί της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: