Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή Κοτόπουλου και Πορτοκαλιών για τους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Ν Προποντίδας ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Χαλκιδικής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή κοτόπουλου και πορτοκαλιών στους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD. Τα πορτοκάλια θα διανεμηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν διανομής αδιάθετων προϊόντων, βάσει της σχετικής Υπουργικής Απόφασης 3320/89565 (ΦΕΚ 1701/Β/14-08-2015).
Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα γίνει ανά Δ.Ε. Συγκεκριμένα, θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα οι δικαιούχοι της:

  • Δ.Ε. Μουδανιών: κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ-Τεχνικό Λύκειο από τις 10:00 έως τις 16:00
  • Δ.Ε. Τρίγλιας: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας, από τις 11:00 έως τις 15:00
  • Δ.Ε. Καλλικράτειας: Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας, από τις 11:30 έως τις 15:00
Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.
Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο και γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους, για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής.
Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: