Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Νέας ΠροποντίδαςΟ Δήμος Νέας Προποντίδας μένοντας πιστός στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων περιθάλπει, στειρώνει και εμβολιάζει εκατοντάδες αδέσποτα ζώα όλο το έτος. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ξεκίνησε, από χθες Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στειρώσεις με τη συμβολή εθελοντών κτηνιάτρων οι οποίοι έχουν νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι στειρώσεις πραγματοποιούνται στον αδειοδοτημένο για αυτό το σκοπό χώρο στειρώσεων αδέσποτων ζώων  που διαθέτει ο Δήμος μας, μέχρι και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10:00 μέχρι τη δύση του ήλιου.

Χθες πρώτη ημέρα στειρώθηκαν και σημάνθηκαν 26 αδέσποτα ζώα τα οποία μεταφέρουν στο χώρο των στειρώσεων πλήθος ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, μέλη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου μας, φιλόζωοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες κτηνιάτρους Leeuw Ines και Ζατζηλάκου Αντωνία καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βοηθάνε στην υλοποίηση των στειρώσεων.
Όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζώα ή επιθυμούν να συνδράμουν στο πρόγραμμα στειρώσεων παρακαλούνται να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2373350204. Στα ίδια τηλέφωνα μπορεί να επικοινωνεί και όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο αδέσποτο ζώο ή θέλει να το υιοθετήσει.
Η συμβολή όλων μας στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας είναι όχι μόνο επιθυμητή αλλά και απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: