Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Πάει καιρός πολύς που έγραψα άρθρο για το κλείσιμο των στρατοπέδων, για την κατάργηση των ναρκοπεδίων στα σύνορα, για την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τόσο από τις προηγούμενες, όσο και από αυτή την κυβέρνηση (ας την πούμε έτσι).
Όταν δημοσιεύθηκαν τα άρθρα αυτά, το κάθε Κομματόσκυλο, ο κάθε «προοδευτικός», έσπευσαν να με χαρακτηρίσουν ΑΚΡΑΙΟ και ΦΑΣΙΣΤΑ…. Οι… «δημοκράτες» των ρουσφετιών, και άντε μη τους χαρακτηρίσω αλλιώς.
Συνέλληνες, τι βλέπουμε τον τελευταίο καιρό; Το πήρατε χαμπάρι, η και αυτό πέρασε στα ψιλά;

Με το «προσφυγικό» των ημερών, έτσι τουλάχιστον θέλουν να το περάσουν, ενώ μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι, η «κυβέρνηση» των πεινασμένων Ελλήνων, ρίχνει χρήματα για τους πρόσφυγες (εκτός εκείνων που παίρνουν τα κόμματα προκλητικότατα), και ανοίγει τα στρατόπεδα, εκείνα που οι προκάτοχοι της έκλεισαν, ΟΧΙ για να στεγάσει στρατό, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά για να στεγάσει πρόσφυγες (έτσι τους λένε).
Αλήθεια, θέλω να ρωτήσω, τελικά ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ….
Γνωρίζετε «κύριοι και κυρίες» της «κυβέρνησης», η μόνο περιορίζεστε σε «κινήσεις και καλά ανθρωπισμού» εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια που σας παρέχουν οι δέκα αστυνομικοί που έχετε ο καθένας και η καθεμιά;
Τόσο οι προηγούμενοι, όσο και εσείς, έχετε κάνει τη χώρα ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. Μπαινοβγαίνει ο καθένας και ΕΣΕΙΣ τον καλύπτετε, και δεν τον στέλνετε από εκεί που ήρθε. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ, τροφοδοτείτε αυτή την κατάσταση, τη στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ στους όποιους μετανάστες. Δεν το βλέπετε αυτό, η συμφωνήσατε να έρθουν στη χώρα μας όλοι αυτοί, είτε λέγονται πρόσφυγες, είτε λαθρομετανάστες;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ» ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.
Αλλά ξέχασα, ΕΣΕΙΣ θα τα κάνετε ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ. Δεν φοβάστε τίποτα, δεν φοβάστε μην τυχόν και συμβούν  όλα αυτά που συνέβησαν και στις άλλες χώρες που πήγαν οι «ταλαίπωροι πρόσφυγες σας» (έτσι τους λέτε ΕΣΕΙΣ). Πως βέβαια να φοβηθείτε; Το είπαμε, έχετε ο καθένας από δέκα αστυνομικούς να Φιλίνε τα τομάρια σας, και σε επιφυλακή, κάποιες διμοιρίες για να αποκλείσουν ολόκληρες περιοχές μη τυχόν και σας πλησιάσει κανείς. Συνέλληνες, στα πλαίσια της «προόδου», η κυβέρνηση φέρνει στις γειτονιές μας ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, να ξέρετε, είναι πολύ περισσότεροι (το έχουν πει αξιωματικοί αλλά οι προοδευτικοί δεν τους ακούν), και ένας Θεός ξέρει πόσο επικίνδυνοι. Το «κράτος», είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες, και το έχει αποδείξει διαλύοντας τα πάντα. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥΣ.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: