Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Αναβολή αγώνων ποδοσφαίρου Χαλκιδικής λόγω...αγροτών

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων Α΄, Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ( play off και αγώνας κατάταξης ), καθώς και των δυο ημιτελικών του πρωταθλήματος Νέων που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που αναμένεται να ενταθούν το Σαββατοκύριακο και την προφανή δυσκολία στις μετακινήσεις εντός του Νομού, με σκοπό την αποφυγή ταλαιπωρίας σε άσκοπες μετακινήσεις σωματείων, διαιτητών και ποδοσφαιριστών που διαμένουν και εκτός Νομού.

Οι αγώνες της Α΄ ( 19η αγωνιστική ) και Β΄ ( 18η αγωνιστική ) ερασιτεχνικής που αναβάλλονται θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016 χωρίς να διαφοροποιηθεί το ήδη υπάρχον πρόγραμμα.

Οι αγώνες της Γ΄ ερασιτεχνικής ( αγώνας play off και αγώνας κατάταξης ), καθώς και οι δυο ημιτελικοί του πρωταθλήματος Νέων, θα οριστούν εκ νέου το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: