Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Βροντερό παρόν απ' τους αγρότες της Χαλκιδικής στην Αθήνα -ΦΩΤΟ-

Πρωτοφανείς εικόνες εξελίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες αγρότες από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης εργαζόμενοι και συνδικάτα, προκειμένου να λάβουν μέρος στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο. Οι αγρότες της Χαλκιδικής έδωσαν δυναμικό παρόν και στην....
Αθήνα.


Με πανό και συνθήματα αγρότες από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βραστάμων και από άλλες περιοχές της Χαλκιδικής έδωσαν βροντερό παρόν στους δρόμους της Αθήνας και μπροστά από τη Βουλή.


Την πρόθεσή της να κλιμακώσουν οι αγρότες τις κινητοποιήσεις τους, εξέφρασε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων. Το μήνυμα που εξέπεμψαν από τα μεγάφωνα είναι ότι "κλιμακώνουμε τον αγώνα μας" και πως "εμείς δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια".
Επανέλαβαν δε ότι προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

halkidikinews.gr




halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: