Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή Κοτόπουλου και Πορτοκαλιών για τους ωφελούμενους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) στο Δήμο Ν. Προποντίδας.



Ο Δήμος Ν Προποντίδας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 προχώρησε στη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD. Πάνω από 570 δικαιούχοι παρέλαβαν τα προϊόντα που τους αναλογούσαν από τα σημεία διανομής που όρισε ο Δήμος σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου από τις 10:30 έως τη 13:30 μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι οι οποίοι δεν παρέλαβαν ακόμη τα προϊόντα που τους αναλογούν. Όταν παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία τα  ευπαθή προϊόντα θα αποσυρθούν. 
Σημεία διανομής:
·         δικαιούχοι Δ.Ε. Μουδανιών: κλειστό Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ-Τεχνικό Λύκειο
·         δικαιούχοι Δ.Ε. Τρίγλιας: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας
·         δικαιούχοι Δ.Ε. Καλλικράτειας: Κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας
Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.
Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.
Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Οι ωφελούμενοι οι οποίοι δεν παρέλαβαν τα προϊόντα θα λάβουν και πάλι κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο.
Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: