Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τζιτζικώστας: Aίσχος αυτό που συμβαίνει με την Εγνατία Οδό στο δρόμο Ποτίδαιας - Κασσανδρείας

Δριμεία επίθεση στην Εγνατία Οδό, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή το έργο που δεν έχει ολοκληρώσει στον οδικό άξονα Ποτίδαιας – Κασσανδρείας στη Χαλκιδική.
O Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επέρριψε ευθύνες στην Εγνάτια οδό για το κομφούζιο που προκαλεί στους οδηγούς που κατευθύνονται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Όπως είπε η εταιρεία έχει αναλάβει ένα μικρό κομμάτι του δρόμου στο ύψος της Ποτίδαιας, περίπου 1 χλμ, το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα, την ώρα που η Περιφέρεια ολοκληρώνει δρόμους υψηλότατων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

«Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει με την Εγνατία Οδό. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί. Δεν γίνεται εδώ και δύο καλοκαίρια να ταλαιπωρείται έτσι ο κόσμος», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Παράλληλα τόνισε πως η «Εγνατία» έχει ένα εργατικό δυναμικό υψηλότατων προδιαγραφών και τεχνογνωσία για μεγάλα έργα, όπως αυτό του Μετρό, ωστόσο με την ανάληψη της νέα κυβέρνησης έχει αδρανοποιηθεί.
«Δεν ξέρουμε καν με ποιον πρέπει να μιλήσουμε. Πρέπει η Εγνατία Οδός να σοβαρευτεί», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι ευελπιστεί πως το τμήμα Φώκιες Κασσανδρεία θα έχει παραδοθεί πριν την θερινή περιόδο, αν βοήθησουν οι καιρικές συνθήκες και επιτυγχύνει η Εγνατία Οδός, τις εργασίες της στο κομμάτις που τις αναλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: