Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΣάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Τραγωδία στην Πάτρα! Νεκρό ένα 8χρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες σε φωτιά! Στο νοσοκομείο ο παππούς του μικρού και ένας αστυνομικός - ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς όπου βρισκόταν το παιδάκι
- Το είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του για το Σαββατοκύριακο
- Το αγοράκι βρέθηκε απανθρακωμένο κάτω από το κρεβάτι
- Δυστυχώς οι πυροσβέστες δεν πρόλαβαν να το σώσουν
- Εγκαύματα έπαθε ο παππούς του 8χρονου ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και αστυνομικός που εισέπνευσε καπνό
- Θρήνος για το χαμό του μικρού αγοριού - BINTEO από το σημείο
.....

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όπου σε φωτιά που ξέσπασε σε διαέρισμα βρήκε το θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, το οποίο ήταν μαζί με τον παππού και την γιαγιά του.

Πληροφορίες λένε ότι οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο το σώμα του μικρού 8χρονου, κάτω από το κρεβάτι. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδάκι. Ο άτυχος 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.


Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο ο 58χρονος παππούς του άτυχου 8χρονου, ενώ το δεύτερο άτομο το οποίο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα από εισπνοή καπνού, είναι ένας αστυνομικός.

Πηγή: PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: