Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Καταγράφηκαν οι πρόσφυγες που εντοπίστηκαν σε ακτή του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Στο Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης στο Βατοπέδι μεταφέρθηκαν οι 40 πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης κοντά στην περιοχή Κουτσουπιά του Ν.Μαρμαρά.




Μεταξύ των 40 προσφύγων είναι και 14 παιδιά, εξ αυτών και 2 βρέφη. Οι ίδιοι δήλωσαν στις αρχές ότι είναι Σύριοι και έφθασαν στην περιοχή οδικώς. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα σκάφος τους άφησε κατά τις νυχτερινές ώρες σε απομακρυσμένη παραλία στην περιοχή του Ν.Μαρμαρά. Οι 40 πρόσφυγες εντοπίστηκαν το πρωί μακριά από την παραλία κοντά στον επαρχιακό δρόμο.



Στο Τμήμα του Βατοπεδίου, αφού τους δόθηκε φαγητό και νερό ξεκίνησε η καταγραφή των στοιχείων τους και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται παράνομοι μετανάστες στη Σιθωνία. Το Σεπτέμβριο του 2007 ένα σκάφος είχε αποβιβάσει σε ερημική παραλία μεταξύ Συκιάς και Σάρτης 50 Πακιστανούς ηλικίας 18 με 25 ετών.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: