Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

"Aνοίγει" τις πύλες της την Πέμπτη η "Ονειρούπολη" στη Δράμα (VIDEO)

Κάθε χρόνο, τον Δεκέμβριο η Δράμα φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η "Ονειρούπολη" με τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν όλους τους επισκέπτες.

Αυτή η γωνιά κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Την Πέμπτη η "Ονειρούπολη", είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της για τους επισκέπτες, για ένα "μαγικό" ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: