Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Γερμανικός τουρισμός- ΕΤΙ: Νέος προορισμός η Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2016

Η Χαλκιδική εισάγεται ως νέος προορισμός στα προγράμματα διακοπών του γερμανικού τουρ οπερέιτορ ETI της Φρανκφούρτης για το καλοκαίρι του 2016.
Εξακολουθούν να προσφέρονται προορισμοί της Κύπρου καθώς και τα ελληνικά νησιά Κρήτη, Κέρκυρα, Κως, Ρόδος και Θάσος. 
Ο ETI προσφέρει πτήσεις από το Βερολίνο, τη Στουτγάρδη, τη Νυρεμβέργη, το Μόναχο, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ μέσω Air Berlin και Germania. 

Ο σχεδόν 340 σελίδων νέος κατάλογος αναμένεται να έχει μοντέρνο και φρέσκο ντιζάιν, ενώ θα διαθέτει ξεχωριστούς χρωματισμούς για κάθε προορισμό προκειμένου να διευκολύνει την αναζήτηση ξενοδοχείου. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία χαρακτηρίζονται ως σπα ή οικογενειακά. 
Στις πρώιμες κρατήσεις θα προσφέρεται έκπτωση 30%, ενώ μικρότερη έκπτωση θα ισχύσει και για όσες πραγματοποιηθούν έως και τον Απρίλιο του 2016.
Για τις κρατήσεις έως 29 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες λαμβάνουν δωρεάν εισιτήριο δεύτερης θέσης στην εταιρία σιδηροδρόμων Rail & Fly για μετακίνηση στο αεροδρόμιο. Επιπλέον προσφορές ισχύουν για τις οικογένειες και τις διακοπές μεγάλης διάρκειας.

 tornosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: