Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καθαριότητας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας. Αυτές τις ημέρες μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές ώστε όλα να είναι έτοιμα στην τελετή των Εγκαινίων και του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά και ένα πραγματικό στολίδι για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας θα είναι γεγονός.

Η τελετή Εγκαινίων θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικής-τραγουδιών-χορού και ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Φορέων της Ν. Τρίγλιας . Τα προγράμματα θα παρουσιαστούν από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ν. Τρίγλιας , τη Δημοτική Χορωδία Ν. Τρίγλιας, το Σύλλογο Απανταχού Τριγλιανών, το Σύλλογο Νέων Ν. Τρίγλιας και το Σύλλογο Μικρασιατών και Θρακιωτών Ν. Τρίγλιας “Τα Μικράλωνα”.
Στην Εκδήλωση θα βραβευθούν από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας οι μαθητές της Γ' Τάξης του
Γ.Ε.Λ. Ν. Τρίγλιας του σχολικού έτους 2014-2015, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: