Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Χαλκιδική: Είχε έτοιμο για πώληση ένα κιλό χασίς από τη φυτεία του

Στην κατοικία του 54χρονου βρήκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν 965 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έτοιμα για πώληση και μία ζυγαριά.

Η πυκνή βλάστηση κάλυπτε σαν φυσικό καμουφλάζ την πλαστική δεξαμενή από την οποία ποτιζόταν με ένα μακρύ λάστιχο η επίσης κρυμμένη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε δίπλα στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 54χρονος, ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να πουλήσει την παραγωγή του.



Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στο σπίτι του καλλιεργητή και στον χώρο όπου βρίσκονταν τα 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν. Στην κατοικία του 54χρονου βρήκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν 965 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έτοιμα για πώληση και μία ζυγαριά.

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ολόκληρος ο εξοπλισμός της φυτείας του και τα χασισόδεντρα κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: