Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχίες αθλητών/τριων του Α.Ο.Πολυγύρου στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο και στον δρόμο των 5.000 μέτρων της Θεσσαλονίκης

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5.000μ.

Στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου της 10.10.2015, οι αθλήτριες, οι αθλητές και οι αθλούμενοι του Α.Ο.Πολυγύρου πραγματοποίησαν μεγάλες εμφανίσεις και επιδόσεις τόσο στον ημιμαραθώνιο όσο και στον δρόμο των 5.000 μέτρων.

Αναλυτικά στον δρόμο των 5.000 μ.   .....



ΚΑΡΑΠΥΛΑΦΗ ΣΤΕΛΛΑ            1η στην κατηγορία 11η γενικής κατάταξης.
ΣΥΣΙΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ                   2ος στην κατηγορία 33ος γενικής κατάταξης.
ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ ΦΟΙΒΟΣ                3Ος στην κατηγορία 13ος γενικής κατάταξης.
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ           16Ος Στην κατηγορία 30ος γενικής κατάταξης.
ΓΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ           17ος στην κατηγορία  66ος γενικής κατάταξης.
ΒΟΡΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ                  21Ος στην κατηγορία 41ος γενικής κατάταξης.
ΜΟΡΦΟΥΛΗ ΜΕΡΟΠΗ.            27στη κατηγορία  47η γενικής
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ      81ος στην κατηγορία  166ος γενικής
ΘΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ    δεν βαθμολογήθηκε



Ιδιαίτερη αναφορά χρήζουν ο Τιμολέων Κατσίμερος ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα αν και τραυματίας, συνδράμοντας έτσι και στην προσπάθεια της νεοεισελθούσης στους στίβους συζύγου του Υβόννης Τσουμάνη, καθώς και η επίσης νεοεισελθούσα Ελευθερία Κουτσιαρή σύζυγος του νέου εφόρου του Α.Ο.Π. Γιώργου Σταμπουλή.

Ο αγώνας των 5.000 μέτρων ήταν πραγματικά εξαιρετικός με πολύ μεγάλες επιδόσεις και τεράστια συμμετοχή αθλητών και αθλουμένων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι δε επιδόσεις όπως και η κατάταξη των αθλητών μας είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου.

Στον δρόμο των 21.100 μ. (ημιμαραθώνιος).
ΘΩΜΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ           4η στην κατηγορία 8η γενικής κατάταξης.
ΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ             34Ος στην κατηγορία  403ος γενικής κατάταξης.
ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    36ος στην κατηγορία  288ος γενικής κατάταξης.
ΚΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ         188Ος στην κατηγορία  1.214ος γενικής κατάταξης.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή που όμως δεν πτόησε την προσπάθεια των αθλητών μας με αποτέλεσμα ΟΛΟΙ τους να πανηγυρίσουν νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση των 21.100μ.
Ευχόμαστε στους επόμενους αγώνες να έχουμε κοντά μας και νέους αθλητές και αθλούμενους κάθε ηλικίας και δρομικού αγωνίσματος καθώς και στους αθλητές που δεν συμμετείχαν λόγω τραυματισμών και άλλων υποχρεώσεων τους.

Η προσπάθεια ανασύνταξης του τμήματος στίβου άρχισε πέρυσι στον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, συνεχίστηκε σ΄ αυτόν της Ξάνθης και συνεχίζεται με τους αγώνες της Θες/νίκης στις 10.10.2015 που αποτελεί την πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη προσπάθεια του Συλλόγου και της πόλης μας για να κατακτήσουμε και στους δρίμους ως πόλη και ως σύλλογος, την θέση του πρωταγωνιστή.

Οι αθλητές και οι αθλούμενοι οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τον προπονητή (και όχι μόνο) Βασίλη Φαρδογιάννη, τον νέο έφορο Γιώργο Σταμπουλή για την νέα και ιδιαιτέρως επιτυχημένη προσπάθεια, καθώς και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή τους στις προσπάθειες.

http://aetoshal.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: