Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Isabella Farrell: Γυμνή στις σελίδες του "Treats"

 Το καυτό κορίτσι από το Σικάγο

Η κούκλα Farrell σπούδασε στην Ακαδημία των Τεχνών στο Σικάγο και ασχολήθηκε για κάποια χρόνια με τη μουσική ως μέλος του pop, electro συγκροτήματος DeathBird

Μια από τις πιο καυτές αλλά λιγότερο γνωστές κυρίες του μόντελινγκ, η Isabella Farrell, πέταξε τα ρούχα της και άφησε το τέλειο και απίστευτα σέξι σώμα της σε κοινή θέα μέσα από τις σελίδες του γνωστού περιοδικού “Treats”, το οποίο κατάφερε να τη γδύσει.

Η ξανθιά Isabella γεννήθηκε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά ελάχιστα....

πράγματα μπορεί να βρει κανείς για αυτήν στο διαδίκτυο. Στο χώρο του μόντελινγκ είναι ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια και πολλά περιοδικά της έχουν κάνει αφιέρωμα με τίτλο “το νέο αίμα”.

Η Farrell σπούδασε στην Ακαδημία των Τεχνών στο Σικάγο και ασχολήθηκε για κάποια χρόνια με τη μουσική ως μέλος του pop, electro συγκροτήματος DeathBird, που έχει έδρα το Σικάγο Οι  εντυπωσιακές αναλογίες της όμως την οδήγησαν γρήγορα στο χώρο του μόντελινγκ. Σήμερα ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες.










 

 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: