Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Έκκληση για μάρτυρες σε τροχαίο

Δραματική έκκληση για μάρτυρες κάνει η οικογένεια και οι φίλοι του αδικοχαμένου Κυριάκου Δ., ετών 21, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Το ατύχημα συνέβη την
Κυριακή 23 Αυγούστου του 2015 και ώρα περίπου 18:50, στο 245ο χμ. της Εγνατίας Οδού στο δρόμο από Βέροια για Κοζάνη, δηλαδή λίγο πριν το 3ο τούνελ για τα διόδια του Πολυμύλου.
Ο άτυχος 21χρονος οδηγούσε μηχανή μαύρου χρώματος και μεγάλου κυβισμού και προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια σχετικά με τον τρόπο και τα αίτια της πρόσκρουσης να επικοινωνήσει με έναν από τους αριθμούς 6984104411 ή 6972667758 ή με το mail emamachristina@gmail.com.

Είναι δικαίωμα της οικογένειας, η οποία περνάει δραματικές στιγμές να λάβει γνώση για τα αίτια του άδικου χαμού του γιου τους. Σας παρακαλούμε πολύ για τη βοήθεια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: