Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ι.Δριβελέγκας-Τι γίνεται με την ελεγχόμενη ξύλευση των δασών;

Οι απερχόμενοι ηγέτες της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ , που μάχονταν για το σκίσιμο των μνημονίων, για την μη μείωση των συντάξεων, για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για την ελάφρυνση της φορολογίας, για τη μείωση της ανεργίας, για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας, που διαπραγματεύονταν «σκληρά με τους εταίρους- θεσμούς» δηλ. για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ξέχασαν φαίνεται να ασχοληθούν με τα μικρά.

Πληροφορούμαι, από έγκυρη πηγή, ότι, εν όψει της.... χειμερινής περιόδου, δεν έχουν προβλεφθεί κονδύλια για την ελεγχόμενη ξύλευση των δασών. Έτσι, μετά την κατάργηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, ούτε οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών της χώρας και φυσικά της Χαλκιδικής δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν, μέσω των δασικών συνεταιρισμών, καυσόξυλα, ούτε οι... δασεργάτες θα έχουν εργασία. Παράλληλα σημειώνω την καταστροφή που θα προκύψει στα δάση μας από την λαθροϋλοτόμηση. Κατά τα λοιπά οι ηγέτες της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ και οι υπουργοί τους δεν φείδονται να δηλώνουν για μέτρα υπέρ της ποιότητας της ζωής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Θεωρώ ότι η υπηρεσιακή Κυβέρνηση θα ασχοληθεί με το θέμα για να βρεθούν και να διανεμηθούν εγκαίρως τα απαραίτητα κονδύλια που απαιτούνται, αφού οι απερχόμενη Συγκυβερνήτες φρόντισαν να εξαφανίσουν όλα τα αποθεματικά που υπήρχαν.

Γιάννης Δριβελέγκας
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Ν. Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: