Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αυτοκίνητο χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Μ. Παναγία

Αυτοκίνητο Opel Vectra χρώματος ασημί εμβόλισε μοτοσικλετιστή κάτοικο Μ. Παναγίας και
αναζητείτε από την αστυνομία ο οδηγός και συνοδηγός.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο δρόμο Παλαιοχωρίου προς Μ. Παναγία.
Νεαρός από την Μ. Παναγία με μηχανή μεγάλου κυβισμού, γύρω στις 9:00 μ.μ κατευθυνόμενος προς το Παλαιοχώρι συνάντησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στον κόμβο των Σκουριών.
Μετά από την ολιγόλεπτη παραμονή του στο Παλαιοχώρι και την επιστροφή του προς την Μ. Παναγία είδε και πάλι το αυτοκίνητο σταματημένο στη διασταύρωση μπροστά από το Γυμνάσιο του Παλαιοχωρίου στην συνέχεια αφού αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθεί θεώρησε σωστό να ελαττώσει ταχύτητα και να παραχωρήσει την προτεραιότητα στο όχημα, αυτό όμως δεν συνέβη και τότε το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα χτυπώντας την μηχανή και τον νεαρό με αποτέλεσμα να τον πετάξει εκτός του οδοστρώματος ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.
Στο σημείο έφτασε περιπολικό από το Α.Τ. Αρναίας όπου και αναζήτησε το συγγεκριμέρνο όχημα σε όλη την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το όχημα ήταν Opel Vectra χρώματος ασημί χωρίς πινακίδες και επέβαιναν δύο άτομα .

ergoliptesxalkidikis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: