Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για Καββαδά- Αλεξιάδη που τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Νικήτη

Κρίσιμα θα είναι - σύμφωνα με τους γιατρούς - τα επόμενα 24ωρα για τους δύο διεθνείς αθλητές μπιτς βόλεϊ, τον Στράτο Καββαδά και τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, που τραυματίστηκαν σοβαρά το πρωί της Κυριακής (21/6) σε τροχαίο δυστύχημα στη Νικήτη Χαλκιδικής με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 26χρονος Τούρκος υπήκοος ο οποίος σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία δεν έχει σχέση με το μπιτς βολεϊ.
Ο Καββαδάς μεταφέρθηκε εξ αρχής στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική με τραύματα στο κεφάλι αλλά και κατάγματα στο σώμα. Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Καββαδάς χειρουργήθηκε και έχει μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών της νευροχειρουργικής κλινικής, το επόμενο 24ώρο είναι το πλέον κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Ο Αλεξιάδης απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων της τροχαίας και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Διαπιστώθηκε πως έχει πάθει ρήξη σπλήνας ενώ ειχε και αιμοραγία από κάταγμα λεκάνης και χειρουργήθηκε. Αμέσως μετά διακομίσθηκε στο Παπανικολάου και βρίσκεται σε καταστολή καθώς το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι κάταγμα στη λεκάνη και έχει αιμοραγία. Όπως και στην περίπτωση του Καββαδά οι γιατροί θεωρούν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Εκτιμούν επίσης ότι επειδή πρόκειται για αθλητές με καλή φυσική κατάσταση θα βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η περιπέτεια των δύο νεαρών αθλητών, μελών των εθνικών ομάδων μπιτς βολεϊ και πρωταθλητών στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2014 έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: