Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

CNN: Σόου σε όλο τον κόσμο έγινε η ελληνική χρεοκοπία!

Παράλληλα με την κανονική ροή του προγράμματός του, το αμερικανικό δίκτυο μετρούσε αντίστροφα για την ελληνική χρεοκοπία - Guardian: «Η Ελλάδα είναι η πρώτη αναπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε δάνειο στο Διεθνές Νομισματικό Tαμείο»

Σε ζωντανή σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η μεγαλειώδης συγκέντρωση περισσότερων από 20.000 ανθρώπων, που φώναξαν «Μένουμε Ευρώπη», το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδιδε κανονικά το πρόγραμμά του και, παράλληλα, μετρούσε αντίστροφα για τη χρεοκοπία της Ελλάδας!



Τυπικά, ο χρόνος έληξε για την Ελλάδα στη 01:00 τα.....

ξημερώματα, καθώς και το πρόγραμμα διάσωσης του ESM ολοκληρώθηκε, χωρίς να υπάρχει συμφωνία ανανέωσής του, εκείνη την ώρα, αλλά και η πληρωμή της δόσης του ΔΝΤ, την οποία φυσικά η Ελλάδα δεν έκανε -και θα ζητήσει να πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Προφανώς, το ενδιαφέρον των ξένων media για τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας είναι γνωστό, αλλά το να μετράει αντίστροφα ένα τόσο μεγάλο κανάλι, όπως το CNN, είναι ασφαλώς ασυνήθιστο...
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
«Η Ελλάδα είναι η πρώτη αναπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε δάνειο στο Διεθνές Νομισματικό Tαμείο» μετέδωσε στη 01.00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) ο Guardian.

«Η Ελλάδα έγινε το πρώτο αναπτυγμένο έθνος που χρεοκόπησε στις διεθνείς υποχρεώσεις του» μετέδωσε το Russia Today.



«Η μη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ είναι καθυστέρηση και δεν μεταφράζεται σε χρεοκοπία για την Ελλάδα» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος της Corriere della Sera, Φαμπρίτσιο Γκορία.

 http://www.protothema.gr/greece/article/489275/to-cnn-metraei-adistrofa-gia-tin-elliniki-hreokopia/

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: