Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αστυνομικό δελτίο -Συλλήψεις για παραβάσεις

Συνελήφθη στα Νέα Μουδανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για κλοπή.

- Συνελήφθη στο Πευκοχώρι από.... αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 27χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (καλλιέργεια και κατοχή) και περί όπλων. Ειδικότερα κατά των αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του, 2 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία και εκριζώθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων και ένα αεροβόλο όπλο.



- Συνελήφθη στη Χανιώτη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής, 34χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αντίσταση. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικία του παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων. Επιπλέον, ο παραπάνω άντρας κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.



halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: